Geweer Schieten

Geweer schieten, altijd al iets wat je had willen doen? En wil je dit doen in een veilige setting, waar je de basis van het schieten leert van professionals? Global Security Training kan een 3-daagse training verzorgen in Polen in het grootste training center van Europa.

Tijdens deze 3-daagse training leert de cursist de basis vaardigheden van geweer schieten in een tactische omgeving. De cursist zal vaardigheden aangeleerd krijgen die helpen om;

  • De reactietijd van het geweer schieten te verminderen
  • Sneller te schieten met een hogere trefzekerheid
  • Het zelfvertrouwen met het geweer te vergroten

De intense schiet training bestaat voor 90% uit praktische training om de cursist voor te bereiden op de meest uitdagende tactische schiet situaties. Het geweer schieten is ook geschikt voor onervaren schutters en mensen die mogelijk ooit met vuurwapengeweld in aanraking kunnen komen. Op deze manier kunnen zij hun vertrouwen vergroten of terugwinnen. Ook is de training ideaal voor acteurs die in een serie of film gaan spelen en op deze manier de basis leren, zodat ze geloofwaardiger overkomen in hun rol. De cursist zal aan het eind van de training een goede basis schietkennis hebben en kennis over hoe deze toe te passen in een tactische schiet situatie.

Voorbereiding op geweer schieten:

Als voorbereiding op het geweer schieten kan er een training pistool schieten geboekt worden. Wij raden deze voorbereiding aan omdat de ervaring uitwijst dat cursisten sneller leren als zij voorafgaand aan het geweer schieten  de basis van het pistool schieten gehad hebben. Ook kan er een gecombineerde training gehouden worden met 1 dag pistool en 1 dag geweer. Deze opleidingen kunnen als combinatie training geboekt worden tegen korting en dient aangegeven te worden tijdens het inschrijven.

Voor groepen of bedrijven kunnen we een offerte op maat maken die aansluit op jullie wensen. Zo kunnen we rekening houden met het niveau en kunnen we korting geven op basis van de grootte van de groep.

Scroll omhoog