Pistool schieten

Heb je altijd al willen leren pistool schieten en wil je dit doen in een veilige setting, waar je de basis van het schieten leert van professionals? Global Security Training kan een 3-daagse training verzorgen in het grootste training center van Europa in Polen.

Tijdens deze 3-daagse training leert de cursist de basisvaardigheden van pistool schieten in een tactische omgeving. De cursist zal vaardigheden aangeleerd krijgen die helpen om;

  • De reactietijd van het pistool schieten te verminderen
  • Sneller te schieten met een hogere trefzekerheid
  • Het zelfvertrouwen met het pistool te vergroten

De intense schiet training bestaat voor 90% uit praktische training om de cursist voor te bereiden op de meest uitdagende tactische schiet situaties. Het pistool schieten is ook geschikt voor onervaren schutters en mensen die mogelijk ooit met vuurwapengeweld in aanraking kunnen komen. Op deze manier kunnen ze hun vertrouwen vergroten of weer terugwinnen. Ook is de training ideaal voor acteurs die in een serie of film gaan spelen. Op deze manier kunnen zij de basis leren, zodat ze geloofwaardiger overkomen in hun rol. De cursist zal aan het eind van de training een goede basis schietkennis hebben en kennis over hoe deze toe te passen in een tactische schiet situatie.

Vervolgtrainingen na het pistool schieten:

Als vervolg op het pistool schieten kan er een training geweer schieten geboekt worden. Wij raden deze vervolgtraining aan omdat de ervaring uitwijst dat cursisten sneller leren als de kennis van het pistool schieten recent is. Ook kan er een gecombineerde training gehouden worden met 1 dag pistool en 1 dag geweer. Deze opleidingen kunnen als combinatie training geboekt worden tegen korting en dient aangegeven te worden tijdens het inschrijven.

Voor groepen of bedrijven kunnen we een offerte op maat maken die aansluit op jullie wensen. Zo kunnen we rekening houden met het niveau en kunnen we korting geven op basis van de grootte van de groep.

Scroll omhoog